glutenvrij brood

De basisbehoefte voor vele mensen in Nederland is “een goede en gezonde boterham”. Omdat veel aangeboden producten gluten (en glyfosaat) bevatten, en deze uitermate schadelijk zijn voor onze darmen, is er de mogelijkheid glutenvrij brood te kopen of zelf te bakken. En hier is het dilemma:

  1. Glutenvrij brood in winkels is vaak erg duur en daarbij vaak ook nog smakeloos. Als je naar de lijst van ingrediënten kijkt, zijn er meestal veel maismeel, gist, suiker en nog andere niet voordelige dingetjes in verwerkt.
  2. Wil je zelf aan de slag gaan met bakken, duurt het meestal een tijdje voordat je een echt overzicht over de bestaande mogelijkheden hebt. En ook het op smaak brengen is een uitdaging voor velen.

Dus….

  • is zelfgemaakt glutenvrij brood echt duur?  
  •  is glutenvrij brood bakken werkelijk ingewikkeld?
  • kost het zelf maken van glutenvrij brood veel tijd?
  • is het daadwerkelijk moeilijk glutenvrij brood op smaak te brengen?

Laat je verrassen ☺

Voor elke smaak is er iets bij !!!

 Zondag 26.01.2020
10-12.30uur
Malbergstraat 29, Voerendaal
kosten: 39,-
(incl. eigen brood, handout, recepten en versnapering)
en natuurlijk hebben wij het ook over het maken (en eten) van glutenVRIJ koekjes