fermentatie 1

“Ik vond de workshop geweldig. Mijn hoofd duizeling van alle informatie.”
“Wat een verrassing, deze dag!
Zorgvuldig uitwerkte informatie heeft Verena.Gebaseerd op het pionierswerk van natuurlijk werkende artsen en onderzoekers uit diverse landen op aarde…”

Ons lichaam bevat 2-3kg goede bacteriën – zonder deze zouden wij mensen niet eens kunnen existeren. Hoe verschillender deze bacteriën zijn, des te sterker het immuunsysteem van ons lichaam is en des te vitaler wij ons voelen! Vele wetenschappelijke studies onderbouwen het positieve effect van de consumptie van gefermenteerde producten op  lichamelijk -, mentaal- en emotioneel niveau. Maar ook hier geldt: hoe gevarieerder de gefermenteerde producten zijn, die wij tot ons nemen, hoe voordeliger het voor ons is!

Wij leven in een wereld, waarin nog maar 5% van de bevolking gezond is (volgens de WHO). De meeste voedingsmiddelen die op de markt zijn, zorgen met hun inhoudsstoffen voor een ziekmakend lichaamsmilieu.

Gefermenteerde producten kunnen wegens logistieke redenen moeilijk in supermarkten verkocht worden, maar zijn gelukkig zeer gemakkelijk zelf te produceren!

Heb je zin in:

– *LEVENSmiddelen (*middelen, die jouw leven ondersteunen), die gemakkelijk te bereiden zijn?
– gunstige gevarieerde voeding vol smaaksensaties?
– je goede humeur in eigen handen te nemen?

Je leert je eigen powerkraut te maken en de basisprincipes van het inmaken van alle groentes in melkzuur. Tevens leer je je eigen *vitaalsap-dranken te maken, die vol levensenergie en biofotonen zijn.(*deze dranken gebruikt bv. de arts Dr. John Switzer als basistherapie tegen kanker!)

nog geen nieuwe datum!
Malbergstraat 29, Voerendaal
kosten:45,-(incl. 2l weckpot met vitaalsap, eigen powerkraut, gefermenteerde hot chilisaus, essentiële  informatie incl. handout, recepten en een veelzijdig inspirerende versnapering)