Verena

"Mijn ZIJN staat helemaal in vreugdevolle dienstbaarheid voor mensen, die bereid zijn het LEVEN te ontdekken"

Opleidingen:
  • Fysiotherapie
  • Natuurgeneeskunde: E.E.N.Therapie
  • Manuele Therapie
  • Bobath Therapie
  • Sivas acupunctuur
  • ESB therapeut
    (Energetisch Structurele Balans)
  • Zelfhypnose Arthur Findlay College, Londen
  • Lymfedrainage

Mijn naam is Verena en ik woon samen met mijn familie in Voerendaal. 17 jaar lang was ik werkzaam als fysiotherapeute in de reguliere gezondheidszorg. Sinds 2011 heb ik de mogelijkheid aan huis in mijn praktijk in vrijheid te werken. Ik heb altijd de drang gehad om mensen te helpen door de oorzaak aan te pakken en niet het gevolg. Ik ben daarvoor vele alternatieve en reguliere opleidingen gaan volgen ,om uiteindelijk te beseffen dat de beste therapeut ter wereld in ieder mens zelf zit...

De trilling van een waarachtige ontmoeting raakt alle lagen van blokkades en brengt terug oorspronkelijke levensenergie.