Wie ben ik?

Verena Linke Praktijk Natuurgeneeskunde

"Mijn ZIJN staat helemaal in vreugdevolle dienstbaarheid voor mensen, die bereid zijn het LEVEN te ontdekken"

Opleidingen:
 • Fysiotherapie (manuele therapie, bobath therapie, lymfedrainage)
 • Sivas acupunctuur
 • Touch of Matrix therapeut
 • ESB therapeut
  (Energetisch Structurele Balans)
 • 5 elementenleer Sri Swami Kaleshwar
 • Zelfhypnose Arthur Findlay College, Londen
 • De kunst van spiertesten en TFH
 • Quantum Touch
 • mijn hartelijke dank an mijn inspiraties Harald Wessbecher en Martijn van Staveren

Mijn naam is Verena en ik woon samen met mijn man en zoon in Voerendaal. 17 jaar lang was ik werkzaam als fysiotherapeute in de reguliere gezondheidszorg. Sinds 2011 heb ik de mogelijkheid aan huis in mijn praktijk in vrijheid te werken. Ik heb altijd de drang gehad om mensen te helpen door de oorzaak aan te pakken en niet het gevolg. Ik ben daarvoor vele alternatieve en reguliere opleidingen gaan volgen ,om uiteindelijk te beseffen dat de beste therapeut ter wereld in ieder mens zelf zit...

Ik houd enorm van mensen en zie het licht in iedereen. Ik begrijp het handelen en de gedachtes. Mijn inlevingsvermogen en intuïtie maken een groot deel uit van wie ik ben en hoe ik werk. Ik ervaar mijzelf als erg gedreven als het erom gaat, andere mensen hun individualiteit en de daarmee verbonden vrijheid te laten ervaren. Daar leef ik voor en ik kan er enorm van genieten als mensen weer enthousiast over zich zelf zijn!.

En... natuurlijk is alles wat ik hier schrijf ook voor mij zelf van toepassing. Mijn grootste hobby is het leven L E V E N en bewust de ontdekkingstocht meemaken hoe dit gaat. Ik probeer er telkens weer voor open te staan, mijn eigen "gevangenissen"op te sporen en weerstanden waar te nemen , om uiteindelijk (vroeger of later☻ ) lichter en vreugdevoller dan ooit verder te gaan.
Het is niet mogelijk het BEWUSTE ZIJN aan iemand met woorden uit te leggen. Iedereen ervaart het als de tijd rijp is.
Als jij meer wilt weten, kijk of de ontdekkingsreis je aanspreekt of maak een persoonlijke afspraak bij mij. Ik ben er graag voor je en weet dat ik ook van jou enorm mag leren! Want deze reis maken wij allemaal SAMEN.