Masterclass zuivelVRIJ

Bij deze masterclass draait alles om het thema rondom zuivel.
Is zuivel daadwerkelijk gezond?
Wat zijn eigenlijk de effecten op ons lichaam bij het gebruik ervan?
En wat voor alternatieven zijn er?
In Brussel zorgen duizenden lobbyisten ervoor dat zuivel een goed image behoudt. En van kinds af aan wordt ons geïndoctrineerd hoe essentieel de consumptie van zuivelproducten voor onze gezondheid is. Wij gaan deze vraag bij deze masterclass grondig na en bespreken wetenschappelijke onderzoeken omtrent het consumeren van zuivel. Tevens maken wij een uitstapje in het leven van een koe en leren een heleboel over makkelijk te bereiden alternatieven. Zuivelvrije kaas, kwark, yoghurt , feta, mozzarella, cake, koekjes, chocola en desserts – alles komt aan bod.

Een werkelijk boeiend avontuur vol nieuwe makkelijk te integreren mogelijkheden. En tevens nog voor het welzijn van de mens, de dieren en de natuur!

zondag 25.10. 2020, 12-14.30uur
Ca-va interieur, Willemstraat 44, Heerlen
kosten: 36,-

“Zo’n fijne workshop, dank, dank, dank 🤗 Wat een inspiratie, het proeven, de kleurtjes op tafel..”
“Je weet waar je over spreekt, je leeft wat je spreekt. En je weet je passie goed over te brengen. TOP”