Lyme/Borreliose

levend-bloedbeeld met omcirkelde *Borrelia (=schroefvormige bacteriën)”

reacties na de lyme behandeling:
“Ich bekomme viel besser Luft. Das atmen ist fast unbeschwerlich :-).”
“ik heb minder slaap nodig en voel mij veel meer uitgerust.”

“Er heerst een enorme verwarring over de symptomen van de ziekte van Lyme. Op dit moment gaat elke auto-immuunziekte of mysterieuze aandoening met symptomen gepaard die met de ziekte van Lyme in verband worden gebracht.”(Anthony Williams, “Medical Medium”)
Als je gaat kijken naar de klachten van mensen door de loop van de eeuwen heen, lijkt een gegeven nooit te veranderen: de symptomen.
Ook vroeger hadden mensen al hoofdpijnen, waren moe, zwak of misselijk. Hadden gezwellen, pijnlijke gewrichten etc. Maar iets veranderde wél in de loop van de tijd: de kijk naar de oorzaak! Zo werden vroeger bv. bij mensen boze geesten als oorzaak van symptomen gezien, later kreeg  het genetisch erfmateriaal of kwaadaardige bacteriën of een zuur lichaamsmilieu”de schuld” . Ook heden kun je veel over de oorzaken van de ziekte van Lyme of de uitgevoerde laboratorium-testen discussiëren. En waarschijnlijk gaat er ook weer binnenkort een “officiële” visie komen, die de op het moment  gehanteerde “officiële” protocollen gaat ondermijnen.
Zoals Anthony Williams al zo mooi beschrijft, er heerst een grote verwarring. Onder de mensen, artsen, en therapeuten.
Wij benaderen deze ziekte door de aanpak van de borrelias en spirogeten middels frequentietherapie.
Deze frequentietherapie vindt op 4 opeenvolgende dagen plaats en duurt tussen de 30min en 120min. Families kunnen gelijktijdig behandelt worden.
Voor meer informatie kun je ons graag bellen.