Lever Reset

een Lever-reset betekent voor velen een LEVENS-reset! Het verwezenlijken van ons lijf, zodat wij ons ZELF kunnen ontplooien .

Onze lever heeft het erg moeilijk in deze “moderne” tijd. Straling, zware metalen, virussen en bacteriën, stress, en de veel voorkomende gifstoffen zorgen voor een vertraagde werking. Dit kan ten grondslag liggen aan talloze ziektes.
Het leverreset programma is voor mensen, die méér willen weten over zichzelf en hun lijf, die nieuwsgierig zijn wat er te wachten staat als hinderlijke bacteriën, virussen en zware metalen eruit zijn.

Hoe gaan wij aan de slag?
Op zaterdag ochtend bestaat de mogelijkheid om in een groepsverband van max 5 personen bij ons in de praktijk te komen en het lever ondersteuningsprogramma van de plasmatrohn te ondergaan.
Tijdens de frequentiebehandeling geven wij
– voorlichting en inzicht in het eigen lichaam en de rol van de lever
– mogelijkheid voor een individueel  advies en voorstel van een afgestemde therapieprogramma
– voedingsinspiraties
– zorgzame en liefdevolle, individuele begeleiding
Elk zaterdag 9.30uur-11.30uur
Praktijk voor natuurgeneeskunde, Malbergstraat 29, Voerendaal
kosten: 20€, max 5personen

*aanmelden bij:verena@centrum-energie.nl of graag 045-5234050
*Je kunt gewoon 1x op een zaterdag naar keuze langskomen, het gaat om de pasmatrohn,ons werk en je lever te leren kennen☺

 

De waarheid ligt meestal recht voor onze ogen. Mij inspireerden altijd al de taal-gelijkenissen van de woorden “lever” en het “leven” (Leber/Leben, liver/to live). Jarenlang was ik aan het experimenteren met mijn lijf en lever om te onderzoeken of er een ander leven uit voortkomt. Het was een spannende reis, die veel in beweging heeft gezet.  Maandenlange parasietenkuren, dagelijkse darmspoelingen (met diverse middeltjes), darmkuren, zware metalen detox-kuren en veel vasten. Erg radicaal, vermoeiend en ook uitputtend.
Uiteindelijk vond ik een lichte en makkelijke weg, een weg waar ik zelf op een eenvoudige manier met mijn eigen lichaam intens in verbinding kon staan. Want ware heling van de mens(heid) begint IN iedere mens zelf.