Lever Reset

een Lever-reset betekent voor velen een LEVENS-reset! Het verwezenlijken van ons lijf, zodat wij ons ZELF kunnen "ontplooien en vliegen".

De waarheid ligt meestal recht voor onze ogen. Mij inspireerden altijd al de taal-gelijkenissen van de woorden “lever” en het “leven” (Leber/Leben, liver/to live). Jarenlang was ik aan het experimenteren met mijn lijf en lever om te onderzoeken of er een ander leven uit voortkomt. Het was een spannende reis, die veel in beweging heeft gezet.  Maandenlange parasietenkuren, dagelijkse darmspoelingen (met diverse middeltjes), darmkuren, zware metalen detox-kuren en veel vasten. Erg radicaal, vermoeiend en ook uitputtend.
En.. tegelijk zocht ik een lichte makkelijke weg, een weg waar iedereen op een eenvoudige manier met het eigen lichaam intens in verbinding kon staan. Want ware heling van de mens(heid) begint IN iedere mens zelf.
Onze lever heeft het erg moeilijk in deze “moderne” tijd. Straling, zware metalen, virussen en bacteriën, stress, en de veel voorkomende giftstoffen zorgen voor een vertraagde werking. Dit kan ten grondslag liggen aan talloze ziektes.
Het leverreset programma is voor mensen, die méér willen weten over zichzelf en hun lijf, die nieuwsgierig zijn wat er te wachten staat als hinderlijke bacteriën, virussen en zware metalen eruit zijn.
Hoe gaan wij aan de slag?
– frequentietherapie (antiviraal, antibacterieel)
– lekkere levervriendelijke voedingsinspiraties (+evtl. 9 dagen reset-voedingsprogramma)
– voorlichting en inzicht in het eigen lichaam en de rol van de lever
– advies voor natuurlijke middelen ter ondersteuning
– veel vreugde en liefdevolle individuele begeleiding

Wij (Frank en ik) staan altijd open voor nadere uitleg!
Elke andere vormgeving creëert andere (nog ongekende) vormen.
Wie ben je werkelijk??