Ervaringen

Wees je ervan bewust dat iedereen zijn eigen ervaringen gaat maken. Alles wat je nu gaat lezen, heeft niet de bedoeling om verwachtingen bij jou te creƫren. Ik hoop gewoon dat het helpt om een beeld te krijgen van wat de mogelijkheden zijn.
Want ALLES is mogelijk... als jij er maar voor open staat.
- Verena

"De behandeling van Verena heeft mijn leven positief veranderd. Ik ben zeer dankbaar dat ik zoveel oude belasting mocht opruimen. Nu ben ik een stuk lichter geworden en mijn gezondheid is verbeterd. Verena is liefdevol en heel deskundig."
- Marjo

"Tijdens mijn eerste contact was ik heel verrast door jouw uitstraling. Ik werd blij van je, door jou. Heel fijn mens ben je. Je probeert in de mens tegenover je, te geraken om zo jouw kundige hulp te kunnen bieden. Deze hulp is intens, dierbaar en is heel goed te ervaren. Tijdens de behandeling werd ik vaak geraakt door de geluiden die je maakt, de woorden die je zegt en de sfeer die er ontstaat. De uitwerking hiervan is niet altijd vrolijk maar wel terdege nodig om te kunnen groeien. En dat is mijn doel waarom ik naar Verena gekomen ben. Ik wil je nogmaals via deze weg bedanken voor jou ZIJN.
-Lea

"Via een vriendin hoorde ik over Touch of Matrix en ik maakte een afspraak met Verena. Eigenlijk had ik niet een specifiek iets waar ik iets aan wilde doen. Het was meer dat ik het gevoel had dat er ergens blokkades zitten in mijn energie. Nou, veel meer informatie had Verena niet nodig uit het uitgebreide intakegesprek. Ze behandelde mij (en dat is op zich al een ervaring!) en tot mijn verbazing kwamen er in die eerste sessie dingen naar boven waar ik allang niet meer mee bezig ben. Het is dus echt zo: als je genoeg woorden hebt gegeven aan situaties in je leven en er klaar mee bent, dan kunnen die nog wel degelijk ergens in jouw energetisch systeem een blokkade vormen. Verena weet daar feilloos de vinger op te leggen en ongemerkt word je vrij! Ik heb een aantal sessies gedaan en ik merk dat ook een aantal overtuigingen die ik had, zijn verdwenen als sneeuw voor de zon. Ook dat maakt vrij! Touch of Matrix is, voor mij, een geweldig iets om op een lichte manier "oud zeer" op te ruimen. Dankjewel Verena!"
- Marianne

"Een consult bij Verena is steeds weer anders en verrassend. Het is met je verstand moeilijk uit te leggen maar het werkt wel. Vooral de eerste keren waren wat vreemd maar inmiddels ben ik vaker bij haar geweest en komen we steeds dieper. Tijdens de behandeling voelt ze dingen heel goed aan zonder dat ik het uitgesproken heb. Verena zelf is zonder oordeel en heel kundig. Voor mij is ze een engel."
-Nicolle

"Verena's behandeling voelt voor mij als een energiedouche waardoor ik op een bepaald moment vrij word van gedachten. De energie van andere mensen uit het verleden en heden, niet helpende denkbeelden en patronen die me beperken worden verwijderd. Eenmaal vrij van deze belemmering voert het mij naar mijn kern. De rust die op een bepaald moment in mij ontstaat, laat me voelen hoe het is om vrij te zijn en los te laten. Of dit blijvend is hangt af van wat je nog te leren hebt uit situaties. Maar ik kom iedere keer weer verder in mijn ontwikkeling."
- Mieke

"Verena heeft een enorm inlevingsvermogen, is nieuwsgierig, neemt elke behandeling opnieuw alle tijd voor me en weet wat ze doet. Ik ervaar zelf na diverse behandelingen van Verena dat ik meer in het moment leef, mijn leven leef en mijn band met het goddelijke groeiende is. Uw wil geschiede."
- Ronald

"I'm grateful for a lot you gave me on our meeting, grateful for who I felt you are, your energy, sensibility, joy and humor :-)!
Now I am happy, seems that every day life is more simple, since some months... walking tot that joy of just being.
What I felt, in fact, was some kind of recognition, invitation, strong impulse, to be who I am, to realise my purpose on earth... and you really help to become, feel, aware of it, opening a way of joy.

- Sophie